Mycket bättre

Huvudvärken gick över. Jag drog några drag med kulorna på vardera axel å sen la jag mej ner å slumrade en stund. När jag vaknade var jag kurerad.
Jag kunde inte låta bli att raka benet ändå när jag duschade på kvällen. Det skrapade även bort det mesta lösa skinnet å benet ser fortfarande bra ut nu nån timme senare, men det är lite flagor kvar på foten.
Smorde sen med Idomin igen å det känns mycket bättre. Inte lika svidigt.

DSC_0524[1]

Annars är det samma som innan, känns som att jag är stelopererad. Om jag tittar bort, när jag gör mina övningar, så känns det som att jag gör likadant med fötterna å när jag sen tittar så rör sej höger foten nästan inte alls biggrin_thumb2

DSC_0525[1]

…som ni ser blir den fortfarande lite blå när jag är uppe å ränner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s