Gipset är ett minne blott

Idag fick jag ta bort gipset, tjohhoooo!! Men kryckorna har jag kvar. Jag kan inte gå på foten ännu, så första två veckorna här ska jag träna på rörlighet å att kunna gå, med kryckorna då, för jag ska inte tvinga fram det om det gör ont. Just nu kan jag knappt röra på foten. Det beror på stelhet å en lätt svullnad. Men jag vet ju vilka muskler jag ska arbeta med så ska det nog bli bra. Det ser så dumt ut, för när jag kör med båda fötterna å sträcker ut tårna, som en balettdansös ni vet, så gör ju vänsterfoten rätt, men höger är likadan som innan. Det händer typ ingenting. Det känns så konstigt, för jag tycker ju att jag sträcker allt jag kan.

Min fina vadmuskel har också förtvinat, men den kommer tillbaka så småningom. Ingen fara.

Å huden flagnar! Vid ankeln är det rött å irriterat, har så tunn hud där, men jag har gnuggat med en ren tvättlapp av frotté å smort in med Idomin så det ska nog bli bättre det också. Foten är alldeles skrynklig av att den är som uttorkad å känns hård å fjällar den också. Inte vackert, så jag lägger inte ut nån bild. Tänkte bara att jag skulle berätta att gipset är ett minne blott. Sååå skönt!

Efter två veckor ska jag till VC här hemma å gå hos sjukgymnast som ska hjälpa mej att träna upp styrkan å balansen. Hon får bedöma hur pass rörlig jag har blivit å är jag inte det tillräckligt så får jag fortsätta ännu lite till.

Jag har inte sökt in på skolan ännu. Jag vill inte sätta ett datum på när jag ska börja när jag inte har en aning om hur länge detta ska ta. Men vem har bråttom? Inte jag. Nu ska jag bli som vanligt igen först å främst, det är det viktigaste, allt annat får vänta.

…nu är det sängen…nattinatti…  night-smiley

Leave a Reply