Lite mer om Valle

Jag har inte berättat att jag skickade iväg det där träckprovet – man skulle plocka lite bajs i tre dagar å sen skicka i ett vadderat brev som jag fick med från Djursjukhuset. Veterinären ringde i torsdags å det fanns inga parasiter i Valles bajs, vilket är skönt att höra. Nu trodde jag väl inte det egentligen med tanke på att jag har avmaskat honom alldeles nyligen, just p.g.a hans kräkningar, å antar att han haft nån form av mask i å med att han gått upp i vikt sen dess, men det är ändå skönt att få det bekräftat.
Nu har han kräkts upp hårbollar ett par gånger sen veterinärbesöket, men inte nåt mer, så det ser ju ljust ut. Alltså är han en frisk katt. Bra värden å inga parasiter.
Har hämtat ut tabletter mot magkatarr som jag ska ge om han börjar kräkas så där mycket igen. Å så har han den där tuben med nåt man kan stryka på tassen så han slickar i sej det å det ska hjälpa håren att följa med ut med bajset.
Ingen mer flatrökt skinka till honom, för han fick det nu innan han började kräkas så där mycket igen å han fick det förra gången oxå, så det kan vara att han får ont i magen av det, men säker är vi inte, dock vill jag att vi avvaktar med att ge ifall han blir sjuk av det.

DSC_0012

Sen har han en liten plupp vid ögat å veterinären fick kolla på den oxå, men det är inget annat än en åldersvårta som är vanliga just för perser. Inget att göra åt så länge den inte stör synfältet, då kan man ta bort den. Men annars är han alltså frisk. Det känns bara så fint att veta. Våran lilla gamling. Kanske har vi många år kvar med honom ♥

DSC_0016

…man blir ju bara så glad…önskar bara att Vilma slapp vara så snuvig oxå…  mys

3 reaktioner till “Lite mer om Valle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s