Första dagen

receptionist2

Så har man då kommit hem efter en dag som lärling. Jag har inte gjort nånting idag, utan bara suttit å tittat på. Men imorgon byter vi, då är det jag som sitter i växeln å min arbetsledare tittar på å finns där om det är nåt jag undrar över. Det kommer jag greja galant. Inga problem. Värre blir det om nån kommer å frågar saker jag inte kan svara på, men jag kan ju inte rå för att jag är helt ny å inte vet nåt om nån i byggnaden. Jag får helt enkelt säga att jag inte har en aning. På onsdag kommer jag att bli lämnad ensam korta stunder så jag får sitta helt själv, för då lär man sej allra bäst, men hon kommer tillbaka å ser att allt går bra. Sen efter det, torsdag å fredag, får jag klara mej alldeles själv. Då kommer hon inte mer, men då har jag några andra där som jag kan vända mej till om det dyker upp nåt jag inte vet hur jag ska göra med, så det känns tryggt.
Men nog är det långsamt. Det var lite, säger lite, mer att göra på morgonen när man går igenom posten, men efter ca 11:00 var det sååå lugnt. Det kom ett samtal typ en gång i kvarten kanske. Nån som ville in genom dörren då å då å samma med grindarna ute, som vi ser på en monitor, å trycker på en knapp för att släppa in, så inte är det mycket att göra direkt å tiden går jättesakta. Men jag får ta med en bok å sitta å läsa, bara man inte sjunker ner i den totalt så man missar alla som vill in å att det ringer  laugh_thumb

…tror jag skippar boken den här veckan förresten…en vill ju göra ett gott intryck…

2 thoughts on “Första dagen

Leave a Reply