Fredag igen

Så blev det fredag igen och ledig helg stundar i stugan.
Vädret är för närvarande sol, men det har regnat under dagen. Inte är det många soltimmar vi fått. Luleå låg på 11 plats i solligan och det har väl aldrig hänt tidigare vad jag vet. Vi har alltid legat på toppen och tävlat om första platsen, oftast hamnat på tredje plats, men ibland första och andra, så ni förstår ju att man är besviken.

Vi har alldeles för en stund sen inmundigat middagen, vilken bestod av köttbullar med klyftpotatis, sallad, tomater och rå tunt skivad gullök. Till sås hade vi bara hamburger- och orientdressing och det var så gott. Jag åt mina fiskköttbullar i vanlig ordning, men de smakar väldigt likt vanliga, prova ni som vill äta nåt lite snällare för magen än kött.

Medan jag lagade maten var Håkis ut och satte upp den sista lilla biten av väggpanelen. Nu är det taket kvar och sedan ska vi börja snickra på skåpväggar, lådor, luckor, hyllplan och lådfronter. Och sätta panel på undersidan av överskåpen. Såga upp och installera fönster på skjutdörren. Sen lägga golvet, samma som jag har i kök och hall, jag fick över lite som vi tror ska räcka.
Så det tar sej, som han mordbrännar’n sa. Får se hur långt vi hinner med den i år. Man ska int streeeessa, vi ska ju ingenstans med den förrän nästa sommar, för då ska den väl ändå vara färdig.

…så kul när den är klar…längtar… 

Leave a Reply