Gert Fylking?…näää, inte bra

Hemma nu. Eller har varit en stund redan. Slutade 12:15 av den anledningen att jag inte hade mer jobb helt enkelt. Ibland har jag sån tur. Men det blir inte långvarigt, snart får jag mer, fast jag hoppas ju på att det kan vänta tills efter semestern.

However…mopparna har anlänt. De är nu i tryggt förvar hemma hos H i hans garage. I kartong fortfarande så H kommer att åka hem å börja skruva ihop dem efter jobbet. Hoppas det inte är alltför mycket att skruva så att det går fort. Men H är duktig på sånt så det dröjer nog inte så länge förrän jag sitter å pruttar fram på min söta rosa/vita moppe.
Vet inte vad den ska heta. Tänkte på nåt rosa, men vad är rosa? Rosa Pantern är boooring å Gert Fylking passar inte alls så kanske att Babsan vore nåt?
…inte?…nähä, nä det kanske inte var bra det heller…nåja…får fortsätta fundera då…

Leave a Reply