Planteringen klar

Nu har jag planterat blommorna på balkongen. Å inte är jag sämre i knät för det så jag ringer snart å säger att jag jobbar imorrn. Känns mycket bra…på min ära…
 
 
De här ställde jag förstås bara i amplarna utan omplantering. De ska hänga i taket.
 
 
Å här har jag minirosen, borstnejlikan (är säker på att det är det) å vit kantlobelia. Man får vrida krukan sen när nejlikan börjar växa sej allt högre, men tillsvidare var det fint såhär. Tycker iallafall jag iallafall.
 
 
Tobaksplantan, dahlian å vita hänglobelian fick samsas i höga krukan. Å så är det förstås likadant på andra sidan, men varför plåta det när ni kan hålla en spegel mot skärmen för att få en bild av hur det ser ut på min balkong Skrattar
Än så länge ser det kanske inte ut för nåt i världen, men vänta bara tills det börjar växa å bre ut sej, då blir det fint må ni tro.
 
*hoppas på det iallafall*
 

One thought on “Planteringen klar

  1. oh såå fiiiiiiiiiiiiint :o) Själv har jag tagit på mig frivillig städ och tvätt av bilen.. :o/ *hur dum får man bli??*

Leave a Reply