Lite knäsnack igen

Idag känns det bättre i knät å jag börjar stiga upp i mer normala tider nu när jag i liggande ställning kan räta ut benet helt. Har inte vaknat av att det gör ont alls, det är bara när jag belastar som det gör ont nu.
Eller idag kan jag även stå å belasta, men det är när jag går, just när foten ska lämna golvet, det är då det hugger till. Alltså går jag lite konstigt å är inte snabb direkt.
Jag undrar om det inte är nåt annat än ledbandet ändå, för han sa ju att jag borde ha varit bra på fredag, kanske tillåmed torsdag å jag är inte helt bra än. Men jag kanske är ännu lite bättre imorrn å ännu lite bättre på måndag å då kan jag jobba, men jag går nog inte den längre sträckan från stan. H får skjutsa. Då funkar det nog.
 
…då får jag äntligen komma mej ut…tänk, jag har inte satt min fot utomhus på fem dar idag… 
 
*hälsar godmorgon*
 

Leave a Reply