Eländes elände

Imorse väckte jag tuppen. Vaknade 4:00 å jag vet inte riktigt om det är för knät eller vad det var som väckte mej, för jag har inte ont när jag ligger still. Det är när jag ska vända mej som det gör ont i vissa lägen. Å när jag nu i vaket tillstånd låg å försökte somna om så la jag märke till att det är inte klokt vad man inte kan ligga still just då, när man har ont när man rör på sej.
Iallafall är jobba helt uteslutet. Kan inte gå annat än halta korta steg på tå, för det gör inte ont alls när benet är böjt å jag belastar på tå, men kan inte ta långa steg.
Undrar om man ska gå till farbror doktorn redan eller om man ska avvakta ett par dar å se om det möjligtvis går över. Jag måste ringa å fråga hur jag ska göra. Är ju inte sån att jag söker vård för minsta lilla, men det här kan ju vara menisken å jag vill ju inte dra ut på sjukskrivningen. Läste att om man måste sy fast menisken så måste man gå med skena i 6 veckor å rehabiliteringen kan ta 6 månader.
6 veckor!! Ett halvår!! Inte vill jag vara sjukskriven så länge å jag vill sannerligen kunna gå mina promenader nu på sommaren!
…SUUUCK…kanske kan jobba med skena iallafall…inte ta ut oron i förskott nu…
*hälsar godmorgon*

2 thoughts on “Eländes elände

  1. Jamen de e ju de ja säjjer…INGET får va lagom, ….inte ens en fetjulning…. :o/Neee..då skare va knäoperaton å så…va äre fö fel på å va fetjuld?? räckere int me de som önskan???Hoppas de bli bättre snart.

Leave a Reply