Lördagen so far

Idag gjorde Håkan korv i ugn å jag kokte potatisen. Vi samarbetade med andra ord.

DSC_0222[1]

Å så var vi å handlade lite förnödenheter. Lite lördagsgodis i form av engelsk konfekt. Gott, men inget man proppar i sej, så man äter lagom mycket av det. Salta nötterna som vi har i andra burken äter vi inte heller mängder av. Man tar en näve om dagen, sen är det bra. Fast jag har en Plopp oxå, den är mycket god, men ska inte smälla i mej hela ändå. Måste hålla igen här lite.

DSC_0228[1]

Maten vart mycket god å det blev kvar så det räcker till lunch ett par dagar oxå. Inte dumt.

DSC_0230[1]

Annars har jag städat å tvättat här. Ska fortsätta med sistnämnda imorgon, har en massa röd & rosa tvätt som jag kör separat. Sen är det bara fleece-kläder kvar å dem kan jag ta på tisdag, för jag kanske är ledig då, om Vilma får lämna djursjukhuset tidigt. Jag vill vara med henne när hon kommer hem.

…nu blire filmtajm å dippa morötter…våra egenodlade morötter till å med…  m1

2 thoughts on “Lördagen so far

  1. Jo nice avslutning på lördagen, nu bara en dag till innan op på Vilma och hoppas till det bästa

    1. ja, tänk vad skönt för henne sen när hon bara kan gå å sätta sej å pinka utan besvär

Leave a Reply