Sveriges äldsta tapet

Jag satt å kollade tapeter på nätet, inte för att jag ska tapetsera nu på länge, jag kollar bara för skojs skull å då hittar jag den här tapeten. Tydligen Sveriges äldsta som de kopierat för att kunna fortsätta sälja.

Jag kände genast igen den. Jag har ju legat å detaljgranskat mönstret när jag låg å solade solarium när jag bodde här för mer än tio år sen. Det är nämligen den tapeten som är i lilla rummet där uppe.

tapet

2016-01-02 21.41.26[1]

Fotat med min mobil i mörkret så jag har fått ljusa upp den en aning, därav den dåliga kvalitén på bilden.

…tänk så roligt att ha en tapet med sådana anor…den får aldrig bytas ut…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s