Nu så…

…har jag mina små lyktor oxå i fönstret. Det blev så fint så!
Å så har jag tänt de små pumpavärmeljusen. Nu ska vi bara mysa här hemma. Jag ska snöra i lite tvätt i maskinen å så sätta på en panna kaffe, för vi ska se film å fika kaffe å vaniljbulla. Kanske slumra till i soffan en stund å ikväll ska jag käka ostbågar å dricka julmust. Min favvo! Gott ska det bli.
Hoppas ni myser därhemma ni med
 
     
 
             
 
…så mysigt…
 

En reaktion till “Nu så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s