Sabla lykttjyv!

Nu har vi varit å gått en långpromenad å efter det åkte vi till pappas grav. Mycket riktigt så fanns det ju ingen lykta kvar så vi fick åka å köpa en ny igen. Nästa år tänker jag inte ens åka dit å kolla utan jag får köpa en ny på en gång, det är nämligen tredje året i rad som vi varit tvungna att köpa nytt. Vart alla lyktor tar vägen har jag ingen aning om, men det kan vara så att det är syrran som tar dem med hem eller nåt, för hon hade då varit å planterat ljung där. Fast jag förstår inte varför hon tar bort lyktorna, det är ju lixom brukligt att man tänder ljus oxå.
Nåja, nu ere fixat iallafall. Två ljus tände vi för pappa å hoppas att det räckte som "läslampa" som vi brukar kallart. Han läste nämligen en hel del Ler
 
Sen har jag även köpt en jättefin lykta till mitt fönster i vardagsrummet på Hjortgården i kyrkbyn. Där har hon hur mycket fint som helst så jag lär bli en återkommande kund.  Fast vad vi glömde var att åka till Dollar$tore, jag ville ju köpa små fönsterlyktor där oxå, för jag ska ha flera i vardagsrumsfönstret i olika färger å storlekar. Blir så snyggt. Alltså måste vi ju åka iväg igen. Undrar just om H går med på det.
 
Ha en lugn å fin alla helgons dag allihop
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s