Lite senare…

…har jag tvättat två maskiner å hängt upp. H har haft nån kavalkad av gamla filmer med bl.a Errol Flynn å under tiden satt jag å sprättade mina soffkuddar. Jag ska sy om dem, för jag ville ta bort den där skabbiga lurvkanten som var fin från början, men inte 4 år å två katter senare. Men tyget är det inget fel på å de tillhör ju soffan så jag syr om dem helt enkelt å byter ut vaddet som var mot dunkuddarna jag köpte på IKEA. Det blir mycket finare å skönare. Vaddet har jag sparat å lagt i en säck. Kan användas som stoppning till nåt annat, var min tanke.
 
Å så har jag fått mina älskade ostbågar å före det så tränade jag styrke. Nu har jag inga problem att sätta igång med det. Å nu har jag inte ont heller. Härligt. Känner mej frisk å stark.
 
Nu är det snart läggdax så det är bara att ta på sej pyjamasen å borsta tänderna. Imorron är en ny dag. Får se vad den har att bjuda…
 
*säger natti*
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s