Storsmitar’n

Om det är nån som tror att Alma höll sej inne på gården så har ni alldeles fel. Där satt väl jag vid datorn och när jag tittar ut genom fönstret ser jag nåt röra sej på andra sidan planket. Grannkatten, var min första tanke…ända tills jag såg ansiktet på den…ALMA!! För helv…
Hon har alltså ett annat ställe där hon smiter ut och vi har ingen aning om var det är, för nu har vi täppt till alla håligheter, satt en till rullist på delen som ingen hade, för det var så mycket grenar och kvistar så vi trodde inte det behövdes, och ändå tar hon sej ut på nåt obegripligt sätt. Eller har hon bara kommit på att hon kan klättra i träd?
Nåja, hon kom in i alla fall sedermera och är ju så söt så man kan ju inte vara förgrymmad på henne.

…asså, den katten är så älskad och hon är så medveten om det… 

Leave a Reply