Mer färg å vackra blommor

Idag köpte jag lite mer färg. En burk med skoltavlefärg å kritor. Då kan ni ju nästan gissa vad jag ska göra, men ni vet inte hur å det återkommer jag med när jag är färdig. Å så köpte jag två sprayburkar till med koppar å klar guldfärg. Den jag köpte tidigare var ju antik guld, lite mörkare variant. Så nu har jag så jag kan sätta igång med mina konstverk.

DSC_0143 (2)

Sen har Håkan köpt ett litet växthus i plast å så köpte han en massa plantjord å tre rhododendron, en Madame Masson (vit), en Germania (rosa) å en Red Jack (röd). Det kommer bli så fint när knopparna slår ut!

DSC_0146 (2)

Det står zon 1-4 när man läser om dem så jag vet inte varför de har kommit på tanken att sälja dem här uppe, men kanske ska man bara ha dem så här små, i krukor å inomhus vinterhalvåret häruppe, jag vet inte. Jag vill att de ska få bli ganska stora ändå så jag vill sätta dem i större å större kruka vartefter de växer. Till slut får man köpa eller tillverka såna där runda små rullvagnar att ställa dem på så man slipper bära dem in å ut.

DSC_0144 (2)

…förutsatt att vi inte har ihjäl de små stackarna…det är ju osett ännu…  smile_sarcastic

Leave a Reply