Skön söndag

Näst sista söndagen i denna augustimånad. Sommaren går mot sitt slut, men har visat sej från sin allra bästa sida denna helg. Vi har haft sol och varmt väder så vi har jobbat med husbilen så mycket vi har kunnat, mest Håkis förstås, men det är så mycket väntetider. Väntan på att lim ska torka till exempel.

En som är lite nyfiken på vad det är vi gör är grannens söta katt. Den kommer ofta förbi och kikar lite försynt, fortfarande väldigt reserverad, vilket är bra, de ska inte bli för bekväma med främlingar.
Vet inte om det är en Neva eller en Ragdoll. Eller kanske rentav en blandras. Himla fin i alla fall och både jag och Håkis vill ha henne/honom.

Rönnen är full med bär. Betyder det att vi får lite snö nu då, eller?

Vi hämtade skåpet till tv-rummet igår, men har inte fått upp det än. Vi gör allt i den takt vi orkar med. Det blir för mycket med husbilsbygge och allt annat. För Håkis alltså, jag är ju mest bara en allt-i-allo och springpojke. En långhårig en med hängbuk och dubbla hängpattar.

…men oj vad jag tror det blir bra… 

Leave a Reply