My kind of weather

Hallå hej alla!
En liten uppdatering kanske är på sin plats.
Håkis har börjat jobba denna veckan och jag poar på här i min ensamhet med kisseflickorna. Jag har den här veckan kvar av semestern och ser faktiskt fram emot att börja jobba igen. Jag är så färdig med ledigheten. Beror ju en hel del på att Håkis inte är ledig längre. Och att vädret inte har varit det bästa.

Vi har haft fint väder igår, men det kom lite regn på kvällskvisten, dock ingen åska som det stod att det skulle bli och som vi förväntade då det var kvalmigt och 27°.
Idag ser också ut att bli fin, men inte lika varmt och det är jag tacksam för. Då kan jag sitta och sticka med arbetet i knäet utan att dö av värmeslag. Nu på morgonkvisten fick jag även ha på mej min färdiga tröja, i garnet Drops Air som är så mjukt och härligt, för det blåste lite kallt. Precis my kind of weather. Sol, men inte för varmt.

Jag är snart färdig med mitt pågående projekt. En vanlig raglan, uppifrån och ner. Håller på med nedre mudden nu som är delad och jag är snart klar med baksidan. En rätt så croppad modell i ett 100% akrylgarn som jag hittade på RUSTA. Det heter Alice och är i 100 grams nystan. Ganska tjockt, jag stickar med 4:or i muddarna och 6:or resten av arbetet. Jättemjukt och skönt garn.

Det är lite spräckligt i olika bruna nyanser med små färgkluttar i det, så himla snyggt.
Jag stickade ärmarna först och sen kroppen, för jag hade bara fem nystan och visste inte om det skulle räcka, men det kommer bli över nästan ett helt nystan då jag ville ha den lite croppad. Den går till strax under midjan fram och lite längre baktill. Visar sen.
Jag skulle tro att det är en size M, ifall nån annan vill köpa och inte vet hur många, så kommer man långt med fem.

…nu ska jag äta lunch, sen ut igen och fortsätta sticka… 

Leave a Reply