Härlig dag med härliga gänget

Här kommer en massa bilder från gårdagen, kanske inte det mest intressanta för andra, men jag lägger ut ifall det är så att nån av deltagarna vill spara för eget bruk så är det bara att göra det.
Alla blev tyvärr inte lika skarpa, men jag har gjort vad jag kunnat för att bättra på lite.

Här kommer det härliga gänget.

Håkan fick ett album med gamla bilder och många gamla minnen och anekdoter drogs upp.

Grillmästaren som försvann. Ni som vet, ni vet.


Efter mat och kaffe blev det spel med olika grenar där vi tävlade två och två. Jag tänker inte avslöja vilka som vann, men jag kan ju säga att jag och en viss brorson var rätt så nöjda den kvällen.

Denna gren var inte så lätt. Det var bara en som lyckades få in en.

Hur det sen gick med boulen, som jag inte har nån bild alls på, behöver vi ju inte älta, dock kan jag väl nämna att där paren utmanade varann slutade rätt så tillfredsställande, eller vad säger du Håkan?

Därefter drog vi till stan och där blev det bowling, vilket jag inte deltog i alls då jag inte vill riskera nån sjukskrivning så här innan semestern, eller nån räkning på lagning av tak, eventuellt förödmjukelsen av att flyga iväg med klotet, ja anledningarna är många, men de som deltog klarade sej undan allt sånt. Eller ja, jag vet ju inte hur de har det i armarna idag, kan ju hända de känner av någon icke tidigare använd muskel som värker.
Det blev en hel del strikar och det kunde se ut nånting sånt här…

Jag tänker inte säga vem som vann, men det rimmar på krasse.

Sen blev det mat på Bistron i Norra hamn.

Huvudrätten och efterrätten var bra, jag åt röding och tiramisu, men förrätten, Lobster roll, var håll-käften-god!

Tack hela härliga gänget för en supertrevlig dag och kväll. Det var riktigt kul!

…ni är så gulliga allihop… 

2 thoughts on “Härlig dag med härliga gänget

  1. Hahhaha jo kul för erat lag men lät er ju vinna, var en riktig höjdardag med ett supernice avslut, jättegod mat med mina nära och kära. detta minns man länge

    1. hahaha, ja det är tur du är så storsint av dej 😀
      ett gott minne blir det

Leave a Reply