Snart gör vi kväller

Nu gör vi snart kväller. Jag har tränat, ett 30 minuters aerobics pass, och blaskat av mej i duschen. Tvättar håret gör jag imorron.
Alma smet ut igen. Vi ropade och ropade, men ingen Alma. Vi gick över på grannarnas sida, på andra sidan planket, och kollade om hon fanns där nånstans, för vi hörde henne jama, men visste inte varifrån det kom. Ingen Alma där heller. När vi kom tillbaka på våran infart såg vi en fluffig svans försvinna bakom transiten och när vi kom fram till andra sidan om den låg Alma där och tryckte. Ungefär som att hon skulle skrämma oss

Nu är det bara att gå och göra sej iordning för sängen. Jag har pyjamasen på redan och är tvättad och ren, så jag har bara tandborstningen kvar. Hoppas det inte är alltför varmt däruppe. Vi har fönstren öppna med myggnäten i, golvfläkten står på hela natten och det är 20°C ute. Det kan nog bli en sval och skön natt.
Jag längtar sååå tills mina värmevallningar upphör. De är sååå jobbiga nu.
Nattinatti alla, dröm vackra drömmar och tänk fina tankar om er innan ni somnar. Det förtjänar ni! ♥

…och så längtar jag till semestern…vill ha det NUUU!… 

Leave a Reply