Vilken härlig dag

Igår var Håkis sista arbetsdag inför semestern och jag har en vecka kvar att jobba.
Den som väntar på nåt gott får fan inte ha brått.

Idag har vi haft lite kalas igen eftersom jag fyllde år igår. Hela trettiotjugosju år!
Det var meningen att stora storasyster med make också skulle komma, men hon fick förhinder. Tror hon fick sitta barnvakt åt sina sondöttrar, men de hinner ju komma en annan dag.

Det har varit en riktigt härlig dag idag. Lagom temperatur med lagom fläktande vind. Det är skönt eftersom det blir så varmt mot planket. Då kan man gå och sätta sej i stolarna mitt på gräsmattan, för där fläktar det ordentligt.
Nästa år blir det att köpa nya utemöbler, för våra har börjat gjort sitt. Om vi inte snickrar ihop nåt själv. Det är ju egentligen roligast.

Alma och Vilma njuter för fulla muggar. Alma har fångat flera småsorkar, som jag har fått döda så de slipper gå en lång plågsam död till mötes, för Alma gör inte slut på dem som hon borde.

När kalaset var slut planterade jag om lite blommor och gjorde färdigt allt, så imorron blir en chillardag för mej. Skönt!

Får se om det blir nåt dopp för oss då, det kan hända, jag har nämligen bestämt att jag ska bada oavsett väder i sommar, för när man tänker på vinterbadarna så är ju ett dopp nu en bagatell i jämförelse, trots att det bara är 17° för tillfället. Vi har fått fylla på mer då det har läckt ut en del.
Man ska ju tydligen bli som en ny människa när man vinterbadar, så då kanske jag blir aningen annorlunda om jag badar i kallt sommarvatten, tänkte jag.
Hur jag blir annorlunda vet jag förstås inte, men man kan ju alltid hoppas på det bättre.

Snart är denna dagen över, klockan är 20.45, och det är väl bara att huppe i pyjamasen och eventuellt sätta sej med stickningen i soffan, om jag inte bara sitter kvar här och kollar YT eller nåt.
Ha en fin kväll nu alla ♥

…bara en vecka kvar sen är jag med ledig…i fyra hela veckor… 

2 thoughts on “Vilken härlig dag

  1. Det här kommer vara en konstig kommentar på din blogg 😅, men jag är desperat efter det ljusblåa garnet Alma från Rusta. Jag har googlat mig svettig, och hamnade till slut i ett typ 3 år gammalt inlägg på din blogg där du hade köpt Alma för att sticka en tröja.
    Jag har frågat runt i olika garngrupper på FB, men INGEN verkar ha något kvar av detta garn. Har du möjligtvis det? Om så bara ett halvt garnnystan som jag kan få köpa?
    Med vänlig hälsning, desperat sock-stickare 😅

Leave a Reply