Ett litet åskväder

Idag kom det ett litet åskväder. Jag låg hemma i soffan, i väntan på att Håkis skulle sluta, och innan jag slumrade till så tyckte jag mej höra lite muller i fjärran. Jag tänkte att “nä det kan inte stämma” och kollade väderappen som visade en stor sol och 25°C så det måste ju ha varit nåt annat som levde om därute. En liten stund senare vaknade jag av att det smattrade som tusan ute på balkongen. Regnet stod som spön i backen.
På vägen mot ranchen var det ett så coolt hål i himlen.

Det blev klarare ju längre från stan vi kom.

Men en sak är iallafall bra med skyfall och det är att det rengör bilrutan från märken efter döda insekter.

Väl framme i byn var det aningen klarare, men det hade regnat och började igen när jag satte mej för att skriva detta inlägg.

Det gillas inte av Alma och Vilma, men det är ju tyvärr inget vi kan göra nåt åt. Det mullrar lite fortfarande, men har slutat regna, så det kanske bara var nåt kortvarigt. Väderappen visar inte på nåt åskväder alls, men det stod att det var 30% risk för regn lite längre ner.

…mej gör det då inget, vi har haft så äckligt varmt idag så lite uppfriskande regn är bara välkommet… ♫ I’m siiinging in the rain ♫ …

Leave a Reply