Slutkalasat för nu

Hallå hej i sommarkvällen!
Nu har vi kalasat färdigt för den här månaden, men vi har en sak kvar att göra och det är, tror jag iallafall, att gå på restaurang med Håkis syrra och brorsa med familjer, det är deras present till honom. Fast de ska förstås skrämmas och säga att det ska bli aktiviteter så vi måste ha oömma kläder.
Jo, jag tackar jag, tänk bara när vi kommer in där på fina restaurangen iförd vindtäta byxor, nån rutig flanellskjorta och vandrarkängor.
Eventuellt nån ful keps också. Det hade ju sett bra ut…
De kom på fredagen och igår kom mamma, lilla stora syster med make och en jobbarkompis med sambo. Efter det har det varit lugnt och skönt. Håkis visar inte när han fyller år på FB så det är inte så många som minns.
Idag har vi jobbat lite med husbilen och jag har förstås suttit i gungsoffan och stickat också i solen. Så härligt!

Vilma undrar när det blir nån smörgåstårta.

Alma, som fått vara ute hur mycket hon vill nu när vädret har varit så bra och vi har varit lediga, går lika förbajjat in titt som tätt och lägger sej i klösträdet i farstun. Hon uppskattar nog inte värmen så värst. Då blir det inte roligt senare i sommar.

Håkis fick så vackra buketter.

Och bland annat en fin, 21-årig, Skotsk whisky av sina chefer.

Alma kollar hela tiden om det inte finns nånstans där hon kan hitta en väg ut över planket. Vilma tänker att hon nog är lite korkad, hon är ju katt och kan mycket väl klättra i trädet, men okej, sitt där och glutta bara…

 

Nu gör vi snart kväller här på ranchen. Jag har redan gjort bort duschningen så det är bara resten sen. Jag känner mej riktigt trött efter att ha varit ute hela dagen så det blir nog tidigt i säng. Imorgon börjar en ny arbetsvecka igen. Det är några kvar till semestern.

…nattinatti, sov så gott och dröm vackra drömmar… 

 

Leave a Reply