Pladder på kvällskvisten

Hallå hej i aftonbrisen! Hur mår ni alla mina goa läsare?
Här mår vi alldeles utmärkt! Vi har hunnit vara hemma ett tag här och ätit och fixat lite. Och flickorna har fått gå ut, fast Vilma kom alldeles nyss och la sej på mitt skrivbord. Hon har blivit riktigt mammig. Hon kommer säkert bli som Valle, mammas pojke. Fast mammas kicka då.

Vi har inte fått nån sommarvärme direkt, men det är grönt och fint och häggen blommar överallt, och snart kommer väl värmen också. Än så länge får det faktiskt vara lite svalare, men det hade varit kul om det inte blåste isbjörnar, för då hade vi kunnat vara ute efter jobbet och börja med husbilen. Eller fixa altanerna. Alla plankorna är lösa på baksidan så de behöver skruvas fast. Inte för att vi kommer att sitta där så mycket då katterna inte får vara där eftersom det inte finns nåt stängsel runt gården. Jag vill ju fixa det så vi alla kan vara därute, men det är ganska mycket jobb så det får eventuellt bli nästa sommar.

Imorgon är Håkis ledig, men det är inte jag. Han fyller nämligen 60 år. Hoppas det blir fint väder. Enligt min app blir det molnigt och ca 13°C. Ungefär som det har varit hittills. Ingen sommar än alltså. Nååjaa…vad är väl en sommar? Den kan ju vara tråkig och…urtrist och…långtråkig och alldeles…alldeles underbar!
Tålamod är lyckans moder. Tids nog får vi det underbart här med.
Håkis har tagit fram poolen, så den kommer upp i år. Så härligt att få bada igen! Fast jag vill ha en ny baddräkt. Nån färgglad som ser somrig ut. Jag vill ha i rosa och orange och gult och rött. Mera färg!
Jag börjar längta till semestern nu känner jag, men i år har jag den sena perioden och får snällt vänta till den 17 juli. Över en månad kvar. Och Håkis börjar sin en vecka före, så vi har bara tre veckor tillsammans, men då får katterna vara ute lite mer så för dem är det ju bra.
Men i helgen blir det som sagt kalas och det blir smörgåstårta och vanlig tårta och det kunde ha blivit bullar också, som jag bakat, om det inte vore för att köksmaskinen började röra på sej och föll ner i golvet, fortfarande knådandes degen, så den snurrade ju runt och slog ner i mattan och blev alldeles full med katthår, så den var ju bara att slänga. Bunken sprack och därmed ingen mer bakning. Inga hembakta bullar alltså. Men vem orkar väl egentligen med det efter både smörgåstårta och vanlig tårta? Och småkakor till kaffet.
Tror det blir en gräddtårta med jordgubbar, men är inte säker. Det var mitt önskemål iallafall så jag hoppas på det.

Nu känner jag att jag bara pladdrar på om helt ointressanta saker så jag ska inte uppta er dyrbara tid mer nu utan gå och hoppa i duschen så det bara är att göra kväller sen.
Ha det fint nu alla och kom ihåg att du är viktig i det här pusslet som kallas Livet.
Utan dej skulle det inte bli färdiglagt. ♥

…bilderna har inget med inlägget att göra, ville bara ha med nåt och inte bara tråkig text… 

Leave a Reply