Lite senare

Snart ringer H å då ska jag beställa pizza som han hämtar sen. Jag är jättehungrig så det ska bli gott.

Å så får jag böckerna mest troligt imorron. De är skickade å det stod att man i regel får dem dagen efter. Inte för att jag är utan, jag har massor i bokhyllan som jag fortfarande inte har läst, för jag har inte haft nån läslust, men nu har jag det. Å jag vill läsa de nya böckerna.

Har tränat styrke igen. Värken börjar ge med sej något, men inte tillräckligt så jag försöker stretcha å tänja genom att vicka med huvudet åt olika håll. Så snart ska det nog bli bättre, men det var lite mer svårbehandlat den här gången.

…nu har jag ringt å beställt å snart kommer H med maten…mums vad gott…

2 thoughts on “Lite senare

    1. jag hade gärna ätit gryta om jag hade hittat det i frysen, men då jag inte hittade någon så fick det bli pizza 😀

Leave a Reply