En helg mitt i februari

Igår var vi till kära mor och hälsade på med semlor och geléhjärtan, det är ju alla hjärtans dag på tisdag så jag tänkte att vi firar det igår då.
Vi tittade på ishockeymatchen, Game for Börje, mellan veteranlagen Tre Kronor och Toronto Maple Leafs, som de ordnade för att samla in pengar till forskning om ALS.
Så himla fint och inte ett öga var torrt.
De var faktiskt riktigt bra med tanke på att de flesta var lite till åren kommen och inte spelat på många, många år. Och om jag ska vara ärlig, en match helt i min smak då jag tycker det är så frustrerande med alla avblåsningar, omtekningar och utvisningar.
Här gick det lugnt och fredligt till, precis som jag vill ha det.

Hockeysnillen spekulerar.

Håkis berättar för oss om de spelare han känner igen.
Jag väntade på att han skulle utbrista; HOCKEY ÄR DOM BÄSTA! men det kom aldrig.

Idag har vi startat morgonen med en kopp kaffe vid varsin dator och lite senare åt vi American pancakes till frulle. Därefter gjorde Håkis sej i ordning och åkte iväg hemåt till ranchen och jag satte igång med lite hushållssysslor.
Jag började med tvätten, ville tömma tvättkorgen och få allting rent.
Alma gav en hjälpande tass.

Vilma, som inte ville delta, chillade hellre i klösträdet och det kan hon ju få.

Och eftersom jag inte kan dammsuga samtidigt som tvättmaskinen är igång satte jag mej att sticka en stund. Fast jag kan ju sätta kontakten i uttaget under skåpen i köket, men jag låtsas som att jag glömt det. Har nytt härligt garn, från Hobbii, i så fina färger. Det ska bli nåt riktigt färgglatt denna gång. Jag kände så för det. Jag älskar färg.
Och garnet är sååå mjukt och skönt.

…återkommer senare om jag kommer på nåt mer att förtälja… 

Leave a Reply