Onödigt inlägg

Hallå hej alla! Hur har ni det i snögloppet? Här har vi, efter några dagars vinterkyla, återigen plusgrader med solsken idag, så man fick nästan lite vårkänslor på köpet. Men jag har äntligen, som den 56 åring jag är, just börjat lära mej att vår får vi inte här förrän i mitten på maj, typ, så det gäller att ha tålamod. Man får köpa sej superfina vinterkläder, som frambringar separationsångest, så står man ut lättare. Ett litet tipselips.

Jaha…jag städade ju bort julen och allt bara en dag för sent, men så hade jag ju glömt kvar de röda kuddarna, så nu först, i helgen som var, bytte jag till vardagskuddar. Jag blev så glad när jag hittade den avlånga vita, med ränder och tofsar i hörnen, i skåpet, för den hade som fallit i glömska.

Och så fick Vallekudden komma fram igen. Ibland sköljer saknaden över en och då kan man krama kudden så kanske det känns lite bättre. Tur att vi har tjejerna, det har hjälpt till att man inte tänkt så mycket på honom, men så plötsligt bara kommer det och hugger till i bröstet. Mammas älskade lilla gosse. Hoppas du har det bra där du är nu.

Och om ni tror att jag stickar Riddarin som den ska vara så…ja, ni har inte rätt iallafall. Jag har ändrat mönstret som vanligt, men fint blir det. Dock kan jag inte kalla den för Riddari, utan får hitta på nåt annat. Kanske Skräddari, eftersom jag skräddar om och gör lite som jag vill. Jag vet inte…

Ja, det var väl ungefär vad jag hann med att skriva idag, jag har maten klar alldeles nu, det blev potatis i klyftor med korv och lök, som jag satte i små ugnsformar och in i ugnen så det lagar sej själv. Vi har varsin eftersom jag inte äter vanlig korv. Dock kan jag laga dem i samma panna så länge de är på varsin sida, men nu när det var potatis och det så blev det två små istället för en stor. Här kan vi slösa med disken när vi har diskmaskin. Det tar nog länge ändå att fylla den när vi bara är två här.
Nåväl…nog med onödigt vetande. Nu ska jag gå och äta. Ha det fint alla och halka för fasen inte när ni går ut, brutna lemmar är inte kul!

…jag vet…jag ska bli bättre på att blogga…jag lovar… 

4 thoughts on “Onödigt inlägg

Leave a Reply