Julklapp, tandlös och vacker tavla

Hello, long time no see! Men nu är jag här igen, äntligen!
Och äntligen kom min julklapp från jobbet. Har haft dem i ett par dagar visserligen, men ändå. Jag har ju inte visat dem för er. Det var ett sånt där supékort så man får välja själv bland en massa olika saker. Jättebra, tycker jag.

De är i nåt sammetsaktigt tyg och fuskpäls. Jättemjuka och sköna.

Jag har ju inte direkt sjövarmt här när det är kallt ute så det var ett perfekt val.

Och lille Valle var till veterinären igår och fick dra ut tre tänder igen. Snart är han tandlös om det inte ger med sej, denna FORL. Det kan ju göra det eller så får han dra ut varenda tand, det är bara att vänta och se, men nu ska han då inte ha ont iallafall för ett tag fram över. Det kommer han nog att uppskatta mycket. Han kan ju äta allt ändå. Till och med torrfoder.
Veterinären ringde idag och frågade hur det var med honom och om han åt och om han gjort tvåan, för han får bupaq nu, två gånger om dagen i fem dagar, och de kan bli lite hård i magen av det. De är så himla gulliga och bryr sej verkligen om sina pälspatienter. Det känns tryggt. Det är på Lapplands Djurklinik som jag har varit båda gångerna som han har dragit ut tänder. Och så ingår ett gratis återbesök så de får se att allt läker som det ska och att det inte är nån inflammation eller nåt som jag kanske har svårt att upptäcka.
Så himla bra!

Och så fick jag se nåt härförleden som jag absolut ville ha. En på instagram hade denna tavla och jag skrev VILL HA! och hon skrev var jag kan få tag på den. Japp, jag slängde mej på datorn och beställde postern och en ram som jag tycker passade så bra till.

Nämen alltså…Jag bara älskar den! Hembiträdet som står och dricker ur alla slattar. Hur söt? 
Och ramen är så fin. Den är beställd på annat ställe, för jag ville ha nåt finare. Inte alldeles för överdådigt, men lite elegantare än en slät plastram. Den här var typ exakt vad jag sökte. Så nu är jag nöjd och glad att få ha denna förtjusande lilla piga i min hall. Så där lagom praktfull. Älskar den! ♥

…praktfull och praktfull…men lite smålullig blev hon nog ändå… 

Leave a Reply