Bilarna

Dessa bilar. Jag tycker de är så läckra. Det är nåt jag vill samla på. I olika modeller. Bygga en carport till dem i vintage-stuk med snygga gammaldags skyltar (det hittar man på nätet, skriver ut och limmar fast på nån liten plåtbit)  svart- och vitrutigt golv och lite medfaren sådär, av väder och vind. Ni förstår säkert.

Var man ska ha dem? På väggen så klart.
Jag vet! Glöm allt snack om carport, man gör ju små garage till dem, som tittskåp och hänger på väggen. Och tillverka små redskap och verktyg och skyltar, allt som brukar finnas i ett garage. Ååh så fint!
Och så måste det finnas några hyllor med bensinmacken på och telefonhytten och kanske nån korvkiosk eller nåt där nån bil får vara på “utflykt”…*fniss*
Oj, vad jag skulle älska att stå och titta på det. Jag måste fixa sånt.
Vad ska jag tillverka först? Vad finns i ett garage?

*googlar*

…ja, jisses…är det inte smink, så är det garn och är det inte garn så är det modellbilar… 

Leave a Reply