Allra sista dagen

Nu har vi lämnat ranchen och är på min gata i stan för att fira in det nya året och det allra sista av den allra sista dagen av året 2021. Ett år som har lunkat så sakteliga förbi. Inget anmärkningsvärt har hänt, vad jag kan minnas iallafall, och nu orkar jag inte ens gå in på nåt politiskt eller annat nyhetsurval, utan tänker mer på personliga företeelser.
Det skulle väl vara Håkis år i så fall som har lite mer att nämna med tanke på att han hunnit med två jobbyten. Själv har jag inget spännande att förtälja.

Nyårsmiddagen blev hämtmat från Österns Pärla. Tog en bild på Floras Kulle. Det var så fint med den lysande älgen och allt det andra.

Jag valde friterade räkor med sötsursås och Håkis tog fyra små rätter. Med ekstla lis och sötsulsås förstås. MUMS!

Nu myser vi i soffan med tända ljus, lite snacks, päroncider i champagneglasen som vi ska skåla med sen, iförda våra fina Bazinga-tishor. Ni får ursäkta kvalitén på sista bilden, det är inte jag som är suddig, det är mobilkameran som inte riktigt vet vad den ska fokusera på i det svaga ljuset. Men det får duga. Nu vill jag önska alla och envar ett gott slut och ett riktigt

2022

 

…pussikramen från oss… 

2 thoughts on “Allra sista dagen

    1. det blir nog samma gamla vanliga lunk och pandemin blir vi aldrig av med så länge folk reser runt och sprider eländet

Leave a Reply