Läggdags

Så närmar sej slutet på denna onsdag, den sista i november. Jag ska strax göra mej i ordning för sängen. Jag har intagit lite kvällsfrukost här, en knäckemacka med ost och en varm kopp lugnande kamomillte, som hjälper till att varva ner så här på kvällskvisten när man har hållit igång och kanske inte har nån lust att gå och lägga sej.

Men vem kan motstå denna mysiga säng? Jag har alldeles nyss bäddat rent där, städat till lite och tänt ljus i hänglyktorna samtidigt som jag tittade på Albert och Herberts julkalender, som jag streamade till sovrummet från Öppet Arkiv på SVT play. Tänk så fiffigt att man kan göra så.

Nu tackar jag för idag och ses om inte imorron så en annan dag. Sov så gott nu alla ♥

…jag vilade middag rätt så länge idag, men somnar nog snabbt ändå…nattinatti… 

Leave a Reply