Kompensation från Adlibris

Jag klagade ju hos Adlibris härförleden och idag gick jag för att hämta ett nytt paket från dem. Det är -11° så det gäller att klä sej ordentligt. Min fina mysse som jag stickat för massor med år sen.

Så himla mysigt att titta upp på alla pyntade fönster. Jag älskar den här tiden! ♥
Som om ni inte visste det.

Ja, okej, det var väl inte riktigt SOCKI-garnet som jag behövde, men ok, jag godkänner. Jag kan ju sticka mej ett par lågskaftade sockor. Det är ett väldigt fint garn. Men jag hade nog hellre makulerat beställningen. Oftast mejlar de ju och frågar om man vill ha nåt annat om det inte finns det som man har beställt, inte bara skicka nån liten reststump av det. Då kan man ju välja själv hur man vill göra. Eller så drar de av på betalningen. Så om jag beställer från Adlibris nån mer gång? Nä, det tror jag inte. Jag väljer nog en mer pålitlig butik.

…men fint av dem ändå, de försökte ju iallafall… 

Leave a Reply