En härlig onsdag

Idag har jag jobbat lite med projektet, med betoning på lite. Det går långsamt framåt, men det beror på särskilda omständigheter. Jag ska väl bli klar före semestern är slut iallafall.
Det var så varmt idag. Jag var ute med Alma och höll på att smälta bort. Vi tänkte gå och bada här nedanför, när Håkis kom, men det är ju så mycket folk som tänker likadant och jag ville inte gå och trängas på de små stränderna, så vi vände hemåt igen och skulle gå senare på eftermiddagen, då de flesta har solbadat färdigt.

Vi åkte och handlade istället på ICA-Maxi och fortsatte därefter hem till Håkis på ranchen.

Där åt vi jordgubbar…

…och badade i SPA-badet. Det var 30° den här gången och lite för varmt fortfarande, men helt klart badbart. Dock tror jag att 27°-28° är lite mer lagom, lite mer svalkande. Iallafall när det är så här varmt. Men vi hade kul och det är huvudsaken. Vi har alltid lika trevligt, förutom när vi kivas. Det händer ju det också förstås.
Vi nöjde oss med detta dopp så det blev ingen mer färd till stranden.

…ännu en härlig dag…denna sommar levererar verkligen…så nöjd och glad jag… 

4 thoughts on “En härlig onsdag

  1. Superdag idag idag sånär som höll på att bryta nacken när jag ställde mig upp i domkraften som sitter i 4 pelarlften,.

    1. det är ju inte första gången heller så nu är det färdighaft därinne, du får sälja och flytta hem till mej istället å så köper vi en stuga…utan lift 😀

  2. Hahahha jo tänker nästan så, knakade till i nacken när jag ställde mig upp i full kraft innan jag stölpte på golvet, nu stor bula, ont som tusan i nacken och när jag sväljer. Undrar va fasen ja håller på med såna här ggr. Vem säger att det ska vara lätt att leva.

Leave a Reply