Hemmavid på kvällskvisten

Nu har vi varit och farit till och från Skehamn. Vi var på en liten shoppingspree, jag och stora storasyster och hittade en massa fina tishor och linnen som man behöver mycket av nu när det är så varmt. Sen stannade vi till på hamburgerrestaurang, var det Big Smajl eller nåt den hette, och käkade innan vi fortsatte tillbaka hem till dem.

Och här är den lille stackaren. Moppebilen. Så liten att den inte tog upp hela släpet ens.

Ja, jisses, jag tror jag skrattar ihjäl mej om jag ska åka omkring i den där, men man vet aldrig, jag är ju ombytlig, ni som vet, vet. Jag kan lika gärna falla pladask för den och tycka att det är jordens självklaraste sak att åka omkring i denna lilla…skalbagge.

Nåja, det får tiden utvisa, just nu går den inte överhuvudtaget. Det är mycket som ska fixas innan jag ger mej ut med den där. Men kanske att jag testar sen när Håkis har fixat den. Kanske…

På vägen hem var Håkis trött så för att hålla honom vaken körde vi en lek, man ska säga fem ord som innehåller ett ord. Alltså till exempel “säg fem ord som innehåller väg”. Och Håkis kunde två ord och sen satt han och funderade länge och väl så till slut orkade jag inte vänta längre utan tipsade om hur han skulle tänka och sa “du kan ju säga vägren och svägerska”. Och han utbrister “Jaaa, svärfar!”
*suck*

…alltså han är hopplös… 

(Fick mej osökt att tänka på “Jaa, Allan och Eva!”…)

4 thoughts on “Hemmavid på kvällskvisten

 1. Hahhahah man får väl vara lite trött ibland och jo ska bli kul att se din första provtur i sportiabili

  1. Ja, kanske jag gör det, kanske jag accepterar den som färdmedel…jag kan inte riktigt bestämma mej för om den ska heta Blixten eller Skalman, men det lutar nog åt det sistnämnda =D

 2. 😀 HAhHAHHA Håkan i ett nötskal.
  Tack för en så rolig dag igen. Vi får snart göra om det.
  Kanske vi ska komma upp ? Kram på er. 🙂

  1. Ja, så typiskt han…skrattade lika mycket på hemvägen 😀
   Men det är ju bara att komma, men säg till i förväg, för jag är ju inte på ranchen
   och glöm inte att träna magmusklerna innan 😀
   Kram tebax 🙂

Leave a Reply