Trettitjufem år

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurraaa!
Fick en slant av kära mor, tack å bock ännu en gång. Hon säger att jag ser ut som en liten flicksnärta, typ att jag är 30-nånting, och det stämmer ju faktiskt, jag blir ju trettitjufem!
G R A T T i S  till mej!
Det blir inget kalas idag, för vi jobbar ju och det blir så sent och jag vill inte lämna Alma ensam hela dagen, så vi tar det när vi har semester istället. Kanske till helgen, men då skulle det vara åskväder – sååå himla mysigt ♥ – så vi tar det nog vid ett senare tillfälle.

Jag har ett paket med mina presenter i, men de är inte inslagna. Nåja, jag slog inte in Håkis heller.
Snart får jag öppna det. Det är så spännande! Jag har inget minne av vad jag har önskat. Vi beställde nämligen presenterna för längesen. Alltså jag till honom och han till mej. Det var väl typ i mars nån gång.

Det är fortsatt kvalmigt, men idag är det lite molnigare och blåser en hel del, men inte så svalkigt utan fortfarande varma vindar. Det är som en tryckande värme, som att det ska åska, men enligt SMHI blir det inte förrän på lördag. Just nu skiner solen iallafall.
Men det behöver verkligen regna. Man måste ju tänka på grundvattnet också. Får man vattna? Och är det grillförbud? Jag vet inte. Jag ska då inte grilla nåt just nu så det spelar ingen roll.
Men var är Håkis när jag behöver honom? Jag vill ju öppna NUUU.
Ja, ja…jag vet att han jobbar, men…varför??? När jag fyller år???

…herre min skapare…trettitjufem!…en är till åren kommen…

(Finns det fler så här barnsliga trettitjufemåringar? Jag undrar jag.)

2 thoughts on “Trettitjufem år

  1. Hahahha, nä inte många som du, ska heller inte regna eller nåt i helgen, ska vara kanon enl min smhi app iallafall så du kan lugnt ha kalas om du vill, och grattis grattis

    1. ja och jag pratade nyss med Mia och de vill ha silltårta och det vill jag med, men vi avvaktar och ser hur vädret blir 🙂

Leave a Reply