Idag är det fint iallafall

Idag vaknar vi upp till strålande solsken. Hur härligt är det inte att titta ut genom fönstret när det ser ut så här. Man blir glad!
Jag bryggde mej några koppar kaffe och satte mej vid datorn en stund innan Håkis undrade när jag ville ha hämtning.

Vi åkte till ranchen och ska vara här på morgonkvisten och åker till mej på eftermiddagen. Jag antar att Håkis sover över som han brukar på lördagar, men är inte säker. Har inte frågat och kan inte nu heller då han just gick ut. Vi ska halstra saltströmming igen och äta i tunnbröd med kokt färskpotatis, lök och så klart smör.
Gott ska det bli!

Vilma älskar att ligga och gömma sej i buskagen. Hittar man henne inte så kollar man i närmsta rosenbuske, nedanför syrenen eller under nåt rabarberblad, då finner man henne där med garanti.
Rosenbusken surrar av liv.

De är så nykammade och fina mina små pälsbarn.

Inget badväder direkt med sina 20°, men det hinner vi säkert med denna sommar. Hoppas jag. Blir det lika dåligt nu som förra sommaren så kommer jag att börja titta efter boende lite längre söderut. Jag är så trött på att bara få sommar vart fjärde år. Och hoppas att Håkis följer med, nu när han inte har nåt jobb som håller honom kvar. Han har ju jobb, men inte där han var i 40 år utan nu är det nytt och han vet att det inte är så farligt att prova på lite annat. Men jag vill inte flytta alltför långt ner. Kanske Sundsvall skulle vara nåt? Det blir då inte Gotland iallafall som jag först ville. Det är så dyra hus och lägenheter där jag skulle vilja bo.
Vi får se hur denna sommar levererar först innan man börjar spekulera.

…idag är det fint iallafall… 

Leave a Reply