Midsommarafton

Midsommarafton påbörjades med en rejäl sovmorgon för min del, jag sov till 9.15. När sov jag så länge sist? Jag kan inte minnas, oftast sover jag till typ 8-8.30, men till efter nio är ju sällsynt. Nåja, det var väl nåt jag behövde. Jag var ju vaken till halv ett nånstans.
Håkis var också vaken länge. Han och svåger höll på att byta däck på svågers bil och de hade lite problem med ett som inte alls ville passa, till slut åkte svåger hem strax före tolvslaget. Jag tycker det är bra att Håkis är lite wild ‘n’ crazy och inte alltid går till sängs vid tio. Själv gör jag ju inte det när jag bor själv. Jag är lite mer av en nattuggla och går i säng rätt sent även när det är arbetsdag dagen efter. Känner mej så busig.

Nåja, för att återgå till midsommar så åt vi sillunchen hos mej innan vi tog vår picknickkorg och styrde färden mot ranchen. Där åt vi jordgubbar med mjölk till mellis och sen kammade jag katterna och vi drack kaffe och satt och pratade lite för att sen påbörja våra räkmackor som vi bestämt att vi ville ha.

Jag hade på mej nyklänningen och en storskjorta ovanpå. Det var inte sjövarmt ute och jag har ju som sagt inte värmevallningar längre så jag ville ha på mej lite långärmat då klänningen inte har ärmar alls.

Vi glömde köpa bröd till räkmackorna så vi fick taga vad vi havade och det blev rostbröd. Mycket gott det med.

Vi åt upp allt och proppmätta sitter vi nu vid varsin dator och Håkis mun går i ett och jag hmm:ar och låtsas lyssna. Ibland tittar jag på det han visar, men fattar ändå inte vad han pratar om då jag samtidigt sitter och skriver denna blogg. Ja, det är ungefär så våran midsommar ser ut. Lugn och skön, med inte bästa vädret kanske, men det blir bättre imorron, så vi misströstar ej.

…önskar alla en fin midsommar, bättre sent än aldrig… 

2 thoughts on “Midsommarafton

  1. Mycket gott på min ära, samt att det var roligt att även jag fick en syl i vädret någon gång vilket inte är ofta 🙂

Leave a Reply