Det kom några droppar

Vi har verkligen haft underbart sommarväder länge nu. Knappt en droppe regn har det kommit utan bara gassande sol. Visst har det varit växlande molnighet, men bara mindre tussar. Det har varit fantastiskt med andra ord. Så även idag.

Nästan för varmt, så där som det kan vara innan ett åskväder.

Jag ställde ut blommorna härförleden och det verkar inte bli några frostnätter, som tur var. Så fin dubbelpetunia.

Alma har fullt sjå att hålla reda på både duvor och svalor samt en och annan mås som passerar av och till. Det är verkligen tur att vi har det skyddande nätet, annars hade hon flugit ut för längesen. Hon vill ju så gärna fånga flygfäna.

Det är så lummigt och fint på gården.

Åskan mullrar i fjärran.

Alma undrar om det är fara på färde eller om hon lugnt kan ligga kvar.

De mörka molnen hopar sej. Växtligheten tarvar en riktig rotblöta.

Så kom de då…de första dropparna. Alma hoppade ner och upp i min famn där jag satt i svarta stolen med grå dyna. Så mysigt, men det höll inte i sej länge. Strax skingrade sej molnen och det blev soligt igen.
Det känns som att detta blir en bra sommar.

…ljuvligt, härligt, underbart… 

One thought on “Det kom några droppar

  1. Jo 2-3 km från Ersnäs hade Leif räknat, hon e så jäkla fin lillfjompan

Leave a Reply