Nationaldagen

God eftermiddag gott folk. Idag är det den svenska Nationaldagen och den har firats på ranchen i några timmar.
Jag bakade äppelmuffins i mina Sverigebullformar, det gick bra, de är lite grövre än vanliga formar, dock har jag ingen bild på dem, men goda var de. Vi åt mat från Måttsunds restaurang, jag åt Halloumimål som jag tycker är så j*vla god och Håkis valde en grillbiff. Sen klippte jag till honom lite så han är sommarfin. Får väl klippa en gång till vad det lider, innan sommarn är slut iallafall, det är så skönt att stå ute på gården så slipper man håret inomhus. Jag rakade mina ben ute också, som jag brukar på somrarna, det är så praktiskt och bra.

Vi har bytt plats på Alma och Valle. Nu får han äntligen vara ute i sitt paradis.
Alma är ute på balkongen mest hela tiden och spanar efter svalor och duvor. Det är så spännande. Men ibland måste hon ju vila också, det gör man bäst när det är som varmast.

Valle är snäll mot Vilma, men hon är ändå litegrann på sin vakt. Han kan ju vara lite lynnig, den lille herremannen.

Häggen blommar och snart tar syrenen vid.

Så gör också brudspirean.
Den bästa tiden är nu, nästan, då man har allt framför sej. Men jag kan ju förstås inte låta bli att längta till semestern. Fem veckor har vi kvar att jobba, sen får vi ledigt. Men mina dagar är ju inte så långa, jag slutar runt 13.20 varje dag. Så skönt! Önskar att Håkis också gjorde det, men han vill jobba heltid så han får en bättre pension. Kanske jag också hade gjort om jag hade ett lättare jobb, men samtidigt så är fritiden också viktig. Pengar är inte allt, bara man har så man klarar sej och har jag inte det så säljer jag lägenheten. Såvida jag inte gör det innan och köper ett hus. Men det återstår att se.
Ha en fortsatt fin nationaldag alla ♥

…vädret denna veckan har varit helt fantastiskt, vilken början på sommaren!…

Leave a Reply