Sista juni

Det är den sista juni. Vi har varit och köpt blommor till min balkong som jag ska plantera imorgon om det inte regnar för mycket så jag blir dyngsur, men ibland kan man vara därute fastän det regnar. Det beror väl på åt vilket håll det blåser.

Sen åkte vi till ranchen för att träffa mina andra pälsbäbisar och ge meduxin åt Valle. Håkan bjöd på varma mackor med tonfisk, jag har faktiskt börjat gilla det. Förut hatade jag varm tonfisk, men det är rätt så gott, lite torrt på nåt vis, men ändå gott.
Såg en liten larv i hallonbusken. En fjädertofsspinnare.

20200630_143541[1]

Vi var till soptippen och jag klippte Vilmas toviga päls så nu har hon inga tovor. Så skönt. Valle klippte jag också lite, men han hade inte lika mycket tovor så jag får ta mer på honom sen. Håkan kammar dem ju inte. Bara ytligt i så fall, men det tar inga tovor, så därför måste de klippas istället. Men de har inget emot det, tvärtom.

När vi skulle åka hem med mej till stan igen kom de där hotfulla molnen som bådade om regn och rusk. Inte mej emot, om än det har varit svalare i lägenheten sen jag kunnat ha balkongdörren öppen hela tiden.

20200630_191907[1]

Det hade inte gjort nåt om det åskade lite också. Vi har haft åska ett par gånger redan och sist vi hade lät mullret så långt borta för att sen, helt plötsligt, knalla till så hårt att Håkan hoppade till. Det lät lite som ett pistolskott och sen som att en långtradare rammade in i huset här på gården. Sen slutade det lika plötsligt. Jättekonstigt.

20200630_192008[1]

Väl hemma hos mej åt vi våfflor med drottningsylt och glass. Det var så gott. Sen åkte Håkan hem, för han har stigit upp kvart över fem och inte vilat nånting på hela dagen. Jag steg också upp samma tid, men vilade en stund i soffan hos honom, så jag är lite piggare, men tänker ändå gå och lägga mej strax. Jag brukar lyssna på ljudbok eller så kan jag numera lyssna på nån podd, för jag har installerat en app med alla poddar, och det är så mysigt att lyssna på det tills man somnar.

…nu ska jag göra mej färdig för sängen…ses imorron…  186698d1374462672-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-smiley-sleepy-bedtime-good-night

Leave a Reply