Äntligen kan hon vara på balkongen

Idag har vi, mest Håkan, nätat in balkongen, som det är lag på att man måste göra om man ska ha sin katt där. Jag har inte vågat släppa ut Alma där förrän nu, hon är ju så duktig på att hoppa högt och man vet aldrig, kommer det en fluga, eller fågel för all del, så skulle hon nog hoppa upp på räcket och kanske ramla ner. Men nu kan hon inte det och vi har även satt dit ett litet räcke som hon kan springa på och få en ordentlig utsikt.

20200629_192957[1]

Hon tycker ju det är jättespännande. Och nu är det svalt och skönt, kanske bara 17° medan det fortfarande är väldigt varmt i lägenheten, så nu får hon gå ut och svalka av sej. Även när det är soligt och varmt kan hon vara där när det är blåsigt. Det är eftermiddagssol så hon får svalka ända fram till ett. Det är ju toppen!

20200629_192927[1]

…jag ska visa hela balkongen sen när jag har fixat fint där…  fniss

2 thoughts on “Äntligen kan hon vara på balkongen

  1. Jo skönt som tusan att det vart klart och hon är ju så jäkla glad när hon kan strutta omkring på brädan o titta ner ut på gården, nu får äntligen mysa på ute hon med

    1. ja, det var verkligen det bästa, hon ligger därute hela tiden…har inte sett skymten av henne =D

Leave a Reply