Hemester

Idag åkte vi färja när vi skulle till ranchen. Det blir visserligen en omväg, men det var soligt och fint och snart kommer sämre väder så då passade vi på. Allt för att komma ut på sjön lite. Längesen vi sålde båten nu.
Vi brukar ta färjan när vi bor på ranchen och ska hälsa på lilla storasyster och kära mor, men nu är ju jag hemma i stan och coronatider pågår så det blir inte så många besök dit. Alltså måste vi ju ta omvägen om vi ska hålla på traditionen att åka färja varje sommar.

20200628_213002[1]

Det är så mysigt. Nästan så jag vill flytta till Avan bara för den sakens skull, men jag skulle ha så svårt och ta mej till jobbet så vi hoppar det.    fniss

20200628_200212[1]

Sen är det en bit att åka innan vi är framme, men det är bara kul. Och så är det så fint i byarna man passerar. Och alla får, kor och hästar som står ute i hagarna.
Lite roliga bilar på vägarna också. Ser ni hur stor chauffören i bilen framför ser ut att vara? Det är en Thunderbird så den borde vara stor nog, men han sticker upp så mycket jämfört med passageraren så jag tänker att det nog inte är bara för att det är sol som de har cabbat ner. Han skulle ju slå skallen i taket vid varje gupp. Och de är många på dessa dåliga vägar.

20200628_200057[1]

…ja, det är så vi bedriver tiden på våran hemester…  fniss

Leave a Reply