Det är fint nog åt oss

Jag har ju planterat prästkrage vid garageväggen ute på ranchen, för det är så tomt och trist där. Den där rosa dagvindan, som klättrar utmed väggen, växer ju där, men jag vill ha lite mer blommor, men inte nån “fin” rabatt utan lite mer som en fattig torpare skulle ha i slutet på 1800-talet. Och då passar ju prästkrage så bra. Jag tycker den är så fin. Det började med en liten planta som jag hittade i gräset, som finns kvar efter vår rabatt då jag bodde där, sen fröade jag av dem lite mer vartefter de blommat färdigt och nu börjar det vara rätt så mycket. Till höger har jag planterat en liten styvmorsviol också, så den kommer väl ta sej mer vad det lider och vi tar inte bort smörblommorna som kommer upp där, till vänster, utan tycker att den också kan få pryda sin plats.

20200628_191120[1]

…det måste inte vara så pråligt, detta är fint nog…åt oss iallafall…  bigsmile

Leave a Reply