Plötsligt vart det sommar

Alltså så fort det går när det verkligen kommer igång med grönskan. Jag kan säga att det såg inte alls ut så här förra veckan, sen bara PANG så kom sommaren…typ.

20200528_160851

Fast nån riktig sommarvärme kan vi väl inte skryta med, men si så där en 15° och sol, idag med lite regn nu på eftermiddagen också, men annars riktigt fina dagar. Helgen och några dagar framåt blir det mer sommar med grader över 20. Härligt!

20200528_160917

Vi var och handlade lite när Håkan slutade jobbet och sen åkte vi hem till honom för att ge Valle sin kortison.

20200528_165751

Hur underbar vy över vattnet? Jag älskar! Kanske för att jag är kräfta, jag vet inte, men havsutsikt och vara ute på sjön gör nåt med mej. Jag känner mej bara så lycklig.

20200528_165808

Valle & Vilma har det så bra därute på ranchen. Visst saknar jag dem otroligt mycket, och de saknar säkert mej utemellanåt, men önskan att få vara där är högre än att få vara med mej, så jag måste ju gilla läget och låta dem få det. Jag har ju Alma. Frågan är hur det blir sen när hon fått vara ute och börjar vänja sej vid det. Kommer hon vara lika foglig som Valle & Vilma eller kommer hon att protestera högljutt när hon kommer till stan igen? Det är det vi får se.

20200528_171113

När vi kom till mej igen lagade jag middagen. Lax och potatisgratäng med hollandaisesås som jag kryddat lite extra med citronpeppar och dill. Gott var det och mätta blev vi. Sen åkte Håkan hem till sej igen.
Valle tog sin kortison så snällt och nu får han nästa gång på söndag. Om jag inte åker dit på lördag, i så fall får han den då.
Nu ska jag leta kylskåp. Frysen har pajat i mitt så måste köpa nytt. Den funkar just nu, men mitt i allt slår den bara av så allt tinar därinne. Suck. Alltid är det nåt som kostar.

20200528_181704

…nedräkningen har börjat…24 dagar kvar till semester… bf-wave-new

Leave a Reply