En överlycklig Valle

Alma fick som hon ville, hon fick bli innekatt ett tag till. En överlycklig Valle fick komma till ranchen istället. Jag får åka och ge meduxinen så länge han är där.

20200527_135831

På söndag kommer han hem och Alma får åka dit i stället några dagar. Och så får vi hålla på tills vi kommer på nån annan strålande idé. Kanske Håkan får bygga en stuga till mej och Alma, eller kanske en husbil…eller en sån där Tiny house? Why not lixom? Då kan vi alla vara på ranchen bara det att någon får vara på baksidan. Och jag kan springa fram och tillbaka och vara med alla mina små pälsklingar. Och är det så att Valle vill sova med “mamma” så får Alma sova i stora huset.
Det vore väl något!
Och ni som tänker att jag och Håkan inte får sova tillsammans…det har vi inte gjort sen vi kom till min gata i stan, där jag bor. Någon av oss har sovit med Alma hela tiden. Förutom när hon gjorde hål i luftmadrassen.
Men vet ni…jag kan ju glampa! Alltså glamour-campa. Tänk så mysigt det skulle vara. Fast kallt, jag skulle få ha en kamin därinne. Om det nu inte blir en riktigt varm sommar förstås, som di säger att det ska bli, di som vet.

glamping7

Nåja, vi får filura på nån bra lösning. Det går nog att ordna på nåt sätt, vi har bara inte kommit på det än.
(Och visst, JAG vill vara hemma i stan, för jag känner att det finns mer att hitta på här härliga sommardagar, men jag vill ju vara på ranchen också, och vara med mina håriga små barn. Jag får klona mej eller nåt.)

…skulle älska att glampa i en sån där…  QueenHappy

Bild lånad av www.slitestrandby.se

Leave a Reply