En skön dag

Idag har varit en riktigt skön dag. Det har varit varmt, dock lite blåsigt, men ändå behagligt. Jag har varit ute med Alma för första gången. Hon har vant sej vid selen och så tänkte jag lära henne att gå i koppel, men det behövdes inte, hon brydde sej inte alls i att hon var kopplad. Men hon gick inte heller så mycket, jag bar henne dit vi skulle och hon gick bara korta sträckor och nosade och tittade nyfiket omkring sej. Hon var lite obekväm, men inte livrädd, så det kommer nog gå bra sen när hon varit ute lite mer. Tyvärr tog jag inte mobilen med mej så jag kunde inte föreviga det hela. Dumt av mej!
Valle verkar må lite bättre, men det är knappt man vågar säga det, men han har inte kräkts mer sen runt halv två och han har ätit flera gånger. Hoppas det håller i sej nu då.

När Håkan kom hem, vid tvåtiden, gick vi på promenad. Ut till Mjölkuddsberget och strövade lite i skogen där och vidare genom Kallkällan.

20200524_143007

Fortsatte färden mot Korvgubben. Där stannade vi och intog middagen. Håkan bjöd.

20200524_144728

Fast han kom billigt undan. Jag beställde bara en cheese fries med jalapenisar, lök och dressing. Mycket gott på min ära.

20200524_145331

Sen har vi inte gjort så mycket mer än att chilla och jag har börjat virka på en sjal med mosaikvirkning. Det blir så himla snyggt. Jag tycker det är lättare med sjalar, när man får en vallning, så slipper man ta av sej koftan eller munkjackan, utan man bara slänger av sej sjalen lite snabbt och så på igen när vallningen avtar. Så det lär bli fler och det är bra, för då kommer ju alla restgarner till användning.
(Det gick inte att vända på bilden, det stod att den kunde vara skrivskyddad. Jag fattar ingenting.)

20200524_214857[1]

…nu läggdags…nattinatti…  186698d1374462672-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-smiley-sleepy-bedtime-good-night

Leave a Reply