Nu är rara julen slut, slut, slut…

Julen är över, allt är bortstädat och kvar är bara ljusslingan, för varken jag eller Håkan gillar när det blir så mörkt och trist efter att stjärnorna och elljusstaken tagits bort. Jag tände ljusen i lyktorna också, som vanligt, för att försöka få lite mysigt sken. Det får lov att funka.
Den här julen har ju inte varit som andra jular, så egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska känna. Jag är samtidigt likgiltig över att städa bort allt, som jag är ledsen över att jag aldrig hann få några julkänslor. Jag älskar ju julen i vanliga fall. Nu måste jag vänta ett helt år på nästa jul, som förhoppningsvis blir bättre.
Jag måste försöka få in lite mer rött, eller vinrött, för det här färglösa är inte riktigt jag. Jag kan tycka att det är snyggt, men det är inte mysigt och hemtrevligt. Lite mer färg i mitt hem får bli årets projekt. Inte väggar och möbler, men inredningsdetaljer som kuddar och prydnader. Vi får se vad jag hittar på.
Annars har jag inga nyårslöften eller nåt. Bara köra på som jag gjort hittills. Det tycker jag har varit ett fungerande koncept. Har ni några löften? Och lyckas ni hålla dem eller har ni redan brutit dem? En kille på jobbet bröt sitt redan 17.30 på nyårsdagen. Bra jobbat! hahhaha…

20200114_174112

…eller så bara låter jag allt vara och slutar fixa och joxa i hemmet så mycket…  untitled

5 thoughts on “Nu är rara julen slut, slut, slut…

 1. En ljusslinga är inte julpynt för mig. Det är bara mysbelysning.
  Jag har en tex invirad i svarta kvistar året runt och annat på andra ställen.
  Så jag tycker att du gott kan låta den hänga där , året runt och släcka ner på sommaren.
  Skitamysigt juh…och gör nu som jag säger innan jag blir förbannad. O:) 😉

  1. BTW..jag avgav ett nyårslöfta för många år sen och det håller jag än. Det var att aldrig mer avge nyårslöften.
   Funkar utomordentligt ! 😀

 2. hahahha…ja det är ju bäst att inte avge några löften alls, bara fortsätta som man gjort hittills
  och ljusslingor har jag ju överallt annars så jag ser dem inte heller som julpynt…till och med stjärnorna har jag kvar i hallen och datarummet…stjärnor finns ju året om =)

Leave a Reply