Sommarn kommar

Håkan har köpt en gungstol som vi ska slipa och måla om och skaffa nån filt till den eller nåt och en dyna så det blir mjukt att sitta på. Den ska stå i köket på den mindre trasmattan. Det blir mysigt.

20190709_162834

När vi kom till ranchen åt vi middag. Rester av moussaka som jag gjorde i lördags. Riktigt gott! Sen gick jag ut och vattnade blommorna och satt ute i soffan och drack mitt eftermiddagskaffe. Vi hade faktiskt en riktigt varm och skön dag idag. Bara för att det ska se ut som att jag bara sitter och ljuger när jag säger att vi inte har fått nån sommar än, då kom den. Inte mej emot.

Valle och Vilma var också ute och njöt av det vackra vädret.


…mina pälsklingar…som jag älskar dem… hjärtan 

2 thoughts on “Sommarn kommar

  1. Vilken härlig gungstol som det ska vara och det är så härligt med lantliv man kommer så nära allt i naturen för inte kommer det nån svalungar på min altan och pälsklingarna är söta som alltid

Leave a Reply