The Scent for Her

Allt sedan jag härförleden fick ett doftprov, i ett paket från Lyko, på en parfym av Hugo Boss har jag velat ha den. Men då jag även ville ha en parfym, som jag fick en liten provflaska av i en av mina Glossyboxes, så skulle det bli lite dyrt då ingen av dem var av den billiga varianten.

DSC_0013

Därför önskade jag den av Håkan i födelsedagspresent. Och döm om min förvåning när jag ser att jag har fått den stora flaskan, 100 ml. Ooh my God vad jag ska dofta gott länge!

“BOSS THE SCENT For Her EDT öppnar upp med sprudlande friska toppnoter av rosépeppar och grön mandarin. Det karakteristiska, blommiga hjärtat hos originaldoften finns kvar, men nu med utsökta noter av fresia och apelsinblomma. Den stimulerande doften av rostade kakaobönor i basen har en oemotståndlig dragningskraft. Elegant. Kvinnlig. Förförisk. Den ger en beroendeframkallande boost som fångar hennes uppmärksamhet.”

DSC_0010

…alltså sååå gott!!…  QueenHappy

Leave a Reply