En briljant idé

Skärtorsdagen

Jobbade lite kortare dag idag, för det var stängt på två av mina ställen så jag behövde inte gå dit å slutade halv tre istället för halv fyra. Nu är det ledigt i dagarna fyra. Skönt! Fast det ska visst bli bajsväder så det blir nog inga härliga långpromenader i vårsolen att se fram emot.

Då får vi väl ligga i soffan å pilla navelludd å trösta oss med ett stort påskägg å dricka påskmust å kanske till å med få lite goda påskostbågar. De är ju gula å fina, passar alldeles utmärkt, tycker jag. Vad tycker ni? Äh, jag tycker ändå som jag.

…kanske man skulle hänga några i påskriset…  hm2

påskostbågar

*tycker idén är briljant*

2 thoughts on “En briljant idé

    1. nope, men med tanke på hur katterna skulle hänga i riset får jag nog komma på nåt annat

Leave a Reply